ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Παναγιώτης Ευαγ. Καράμπελας

Θερμουδραυλικός – Εγκαταστάτης Φυσικού Αερίου.

 

Είμαι τεχνίτης δεύτερης γενιάς και συνεχιστής της οικογενειακής επιχείρησης από τον πατέρα μου, διατηρώ την ατομική μου επιχείρηση από το 2006 με διακριτικό τίτλο «ΘερμΎδωρ» η οποία εδρεύει επί της οδού Ολύμπου 40 Θεσσαλονίκη, ασχολείται με εμπορία ειδών θέρμανσης & υδραυλικών καθώς επίσης και με παροχή υπηρεσίας Θερμοϋδραυλικών εργασιών και εγκαταστάσεων φυσικού αερίου, κατέχω τι παρακάτω άδειες :

Αρχιτεχνίτης Υδραυλικός 1ης ειδικότητας.

Αδειούχος Εργοδηγός Υδραυλικός  1ης & 2ης ειδικότητας.

Αδειούχος Τεχνίτης Εγκαταστάσεων Καύσης.

Όσων αφορά την επιμόρφωσή μου είμαι :

Απόφοιτος 4ο Τ.Ε.Λ. «Ηλεκτρονικός Αυτοματισμού και Εγκαταστάσεις»

Απόφοιτος 13ο Τ.Ε.Ε. «ΘερμοΎδραυλικές Εγκαταστάσεις» &  Β’ Κύκλο «Συντηρητής Κεντρικών Θερμάνσεων»

Απόφοιτος Δημόσιου Ι.Ε.Κ. «Τεχνικός Μηχανικός Θερμικών Εγκαταστάσεων & Μηχανικός Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου»

Καθώς επίσης κάθε χρόνο συμμετέχω σε πολλά επιμορφωτικά σεμινάρια επάνω στο επάγγελμα μου και γενικά στην επιχειρηματικότητα, έτσι ώστε να ενημερώνομαι και να επιμορφώνομαι συνεχώς.

Όσων αφορά την προσωπική μου ζωή, είμαι 37 ετών ελεύθερος κατοικώ στην Πολίχνη, μου αρέσει η μουσική, η φωτογραφία και τα ταξίδια, έχω πλούσια εθελοντική προσφορά σε συλλόγους & οργανώσεις στις οποίες δραστηριοποιούμε, γιατί πιστεύω ότι μπορούμε έστω και εμείς λίγο να καταφέρουμε να κάνουμε τον περίγυρο μας λίγο καλύτερο από ότι τον βρήκαμε, βήματα μπροστά με γνώση & σεβασμό στο παρελθόν! Στην εθελοντική μου προσφορά έχω συμμετάσχει & συμμετέχω σε αρκετές επιμορφωτικές ενημερώσεις και επίσημες εκπαιδεύσεις. Παράλληλα η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο αναπτύσσεται και σε συλλογικά όργανα στα οποία αυτή την στιγμή είμαι :

Διοικητικό Συμβούλιο Συνδέσμου Εργολάβων Θερμοϋδραυλικών ν. Θεσσαλονίκης  Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων.

Ομοσπονδία Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδος εκπρόσωπος του Συνδέσμου Εργολάβων Θερμοϋδραυλικών ν. Θεσσαλονίκης.

Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής.

Καθώς επίσης στο παρελθόν διετέλεσα μέλος διοικητικών συμβουλίων και σε άλλα συνδικαλιστικά όργανα.